Elazığ Evden Eve Nakliyat

elazığ evden eve nakliye

Elazığ Evden Eve Nakliyat

  Elazığ Nakliyat

Her sektör gibi nakliyat sektörü de uzaktan bakıldığından kolay gözükmekte; ancak işinde pek çok detay saklı durmaktadır. Bilginin, deneyimin, uzun senelerin getirdiği tecrübelerin gerektiği bu sektörde Elazığ evden eve nakliyat ile müşterilerimize hizmet verilmektedir. Öncelikle güven esasına hizmet öne çıkarılmakta ve taşınan her eşyanın önemi bilinmektedir. Eşyalar müşteriler için ne kadar değerli ise o kadar sorumluluk altında olunduğu da bilinmekte ve o yönde davranılmaktadır. Eşyalar sadece taşıma kısmında değil paketleme, ambalajlama ve istifleme kısmında da özen ile çalışılmakta ve tüm bu işleri deneyimli kadrolarımız yerine getirmektedir.

Seyyar ekiplerimiz ile günün her saati hizmet verilebilmekte böylelikle zamandan da tasarruf edilmektedir. Taşınacak yer neresi olur ise olsun muhakkak ki deneyimli kadrolarımız keşif yapmakta ve oluşturduğu detaylar ile fiyatı belirlemektedir. Keşif yapmadan, taşınacak alanı görmeden veya nereye taşınacağı konusunda bilgi olmadan verilen her fiyat sağlıksız olmaktadır. Elazığ evden eve nakliyat ile etüt çalışmalarının ardından belirlenen fiyat müşteriye iletilmekte uygun görülmesi takdirde işe başlanmaktadır. Keşifin en önemli kısmı yanlış fiyat verilmesini, eksik personel veya fazla personel sağlanmasını veya araç tahsisinde yanlışlık yapılmasını engellemektedir. Taşınacak ev kadar nereye taşınacağı da fiyat belirlemekte önemli olmaktadır.

Dairelerin kaçıncı katta olması, apartmanda asansör olup olmadığı, taşınacak eşya sayısı, müşterinin ambalaj isteyip istemediği gibi detaylar yapılan etütte ortaya çıkmakta bu yüzden de büyük önem taşımaktadır. Eşyaların müşteri tarafından ambalajlanabileceği gibi firmamızdan da istemesi durumunda tarafımızca da yapılmaktadır. Taşınacak her eşya sigortalanmakta ve sigortalama yapılmadan işe başlanmamaktadır. Çok yüksek katlardaki sıkıntılar ise teknolojik gelişmeler ile aşılmakta asansör sistemi ile taşıma gerçekleşmektedir.

Taşımacılığın ciddi bir iş olduğu bilinmekte ve sektör olarak zor bir alanı oluşturduğu da anlaşılmaktadır. Elazığ evden eve nakliyat firması olarak ev, iş yeri, ofis, fabrika, okul, villa ve benzeri taşımacılıkta senelerin deneyimini ortaya çıkarmakta, profesyonel taşımacılık sunarak, müşterilerin zamanının ve parasının ne kadar değerli olduğu bilinerek en hızlı zamanda en ekonomik fiyat ile en doğru şekilde hizmet vermeyi ilke edinerek yoluna devam etmektedir.