Evden Eve Nakliye Fiyatları

ev taşıma fiyatları

Evden Eve Nakliye Fiyatları

 Evden Eve Nakliye Fiyatları

Günümüzde taşınmak isteyenlerin ilk yapacağı hamle iyi bir nakliyat firması aramaktır. İyi bir nakliyat firması ekonomik evden eve nakliye fiyatları konusunda da müşterisini mutlu etmelisidir. Firmamız bu konuda rakip firmalar arasında sizlere en güvenir ve en iyi nakliye hizmetini uygun fiyatlarla vererek bu konuda da bütçenizin zarar görmemesini dürüst bir şekilde sağlarız.

Aldığımızın ücretin son kuruşuna kadar hak etmek için gece gündüz demeden çalışır, sizlerin memnun olmasını hedefler ve gerçekleştiririz. İnsanlar evden eve nakliye fiyatları konusunda da kendilerine zarar vermeyecek firmalar ile çalışmayı isterler. Firmamız fiyat listesi yaparken mesafeyi ön planda tutarak sizlere bir fiyat belirler.

Mesafeye göre oluşturduğumuz fiyat listesi, evden eve nakliye fiyatları hakkında bilgi almak istediğinizde sizlere en önce verdiğimiz fiyattır. Yani hizmet bedelimiz hizmet sonunda da asla değişmeyerek, sizlerin sürpriz rakamlar ödemesini engellemiş olur. Deneyimli çalışanlarımız ve modern taşınma tekniklerimiz ile eşyalarınızın başına herhangi bir sorun gelmeden taşınmak için hemen firmamızı iletişi sağlayabilirsiniz.Piyasa koşullarının belli bir fiyat politikasının bulunmaması, çalışan eleman ve mesafe gibi kavramların fiyat ve süre gibi hususların etki etmesiyle yan faktörlerin değişikliğine sebep olur.

Hizmet mi Ürün mü?

Evden eve nakliyat fiyatları bazında hizmet alınırken klasik anlamda bir ürün değil de bir hizmet alındığı, bu hizmet karşılığında da fiyatı belirleyen öğelerin zaman, uzaklık, emek sarf etme ve yüksek kalite olduğu ve her taşınan konutun aynı standart koşullar altında taşınmadığı da bilinmelidir

Ev Taşıma Fiyatları

(A kişisi 2+1’lik bir evi 900 TL fiyata taşıtırken siz 1200 TL gibi bir rakama taşınabilirsiniz. Bu gayet doğal ve normaldir. Bunun nedeniyse taşınacak olan eşyalarınızın ebadı, kapladığı yer, uygulanması gereken özen, katlar arasındaki fark, monte – de monte edilecek eşya sayısı, eleman sayısı ve uzaklık Bu işte birebir yaşanmış bir örnek daha vermek gerek görülürse; Batı Şehirde bulunan 2+1’lik bir evin maliyetiyle daha az talep gören orta sınıfta bir yerde olan mahallede oturan aşağı yukarı aynı ebatta bir evin nakliye tutarı aynı olmamaktadır. Bunun birinci nedeni Batı Şehirde aracın taşınılacak olan kısmın önüne bırakmamasıdır.

Taşınacak insanların bu duruma ilk gözlemlerinden farklı bakış açısı ile baksalar da taşıma ve hizmet esnasında veya yetkili kişiden bilgi alırken durumun özünü anladığını görüyoruz Fakat dediğimiz

Ama ortalama bir fiyat tablosu çizecek olursak;

1+1 1,200 TL

2+1 1,4000  TL

3+1  1,750 TL

4+1  2,500 TL

Fakat dediğimiz gibi ‘Bizler 1. öncelik olarak hizmet vermeyi düşünüyoruz’.

Evden eve nakliye fiyatları konusunda bilgi alırken bunları gözden kaçırmayınız.