Kilyos villa nakliyatı

Kilyos villa nakliyatı

Dogal güzellikleri, denizi ve mis gibi havasi ile Istanbul’un nadide ilçelerinden olan Kilyos’un şehirlerarasi ve iş Yeri Nakliyatlarini büyük bir özveri ve disiplin çerçevesi içerisinde gerçeklestiren sirketimiz, sahip oldugu donanim ve sundugu olanaklarla sektörün profesyonel hizmet veren kuruluslari arasinda yer almaktadir.

İstanbul’un kalabalık ve gürültüsünden sıkılanların hafta sonu kaçamaklarına ev sahipliği yapan sessiz ve sakin bir kaç yerleşkeden birisi olan, özellikle yaz aylarında kusursuz deniz ve plajları ile sıcaktan bunalanlar için can kurtaran görevi yapan Kilyos’a biz de  verdiğimiz nakliye hizmetlerimiz ile misafir oluyor, bu eşsiz ortamın havasını solumanın kısa süreliğine de olsa tadını çıkartıyoruz.

Kilyos Evden eve Nakliyat hizmetlerimiz ile şehrin herhangi bir yerinden buraya yada buradan diğer ilçelere taşınacak olan konutların adres değişikliğine eşya transferi hizmetlerimiz ile destek oluyor, Kilyos Kurumsal Taşımacılık başlığı altında da mağaza, banka, ofis, büro, fabrika, okul, hastane gibi daha büyük alanların şehirler ve ilçeler arası nakliyesini sağlıyoruz.

Otuz beş yıllık bir denetime, müşteri memnuniyetinden ödün vermeyen bir misyona ve tamamen günümüzün teknolojisi ile donatılmış ekipman ve araç desteğine sahip olan kuruluşumuz tecrübeli ekip arkadaşları ile birlikte titiz ve sorunsuz taşınma işlemlerine imzasını atar. Tüm dikkat ve hassasiyetlere rağmen ortaya çıkan iş kazalarını da yaptığı Sigortalı Taşımacılık farkı ile bertaraf ederek yüz de yüz tazmin güvencesi sağlar.Kilyos evden eve nakliyat Teknolojinin getirdigi tüm imkânlari ve yenilikleri bünyesine kazandirarak, bütün talep ve ihtiyaçlari karsilamaya hazirlikli olan firmamiz, gelismis araç filolari, çaliskan ekipmanlari ve modern tasima metotlari ile her cinsteki esyalari hizli ve güvenli bir sekilde yeni alanlarina ulastirmaktadir.

Hizmetleri dâhiline ambalajlama, sökme ve montajlama islemlerini de katarak zahmetsiz ve kolay bir transferin kapilarini aralayan sirketimiz, müsterilerine anlasmayi imzaladiktan sonra, sadece çalismalari izleme islerini birakmaktadir. Güvenilirlik ve kaliteli kilyos nakliye hizmeti temel ilkeleri olarak belirleyen kurulusumuzun, bu nedenle bu hedeflerine ulasabilmesi için, sigortali nakliye servisleri ile vinçli tasima etütlerini de müsterilerinin memnuniyetine ve ihtiyaçlarina sunmaya baslamistir.