Şirinevler evden eve nakliyat

Şirinevler evden eve nakliyat

Yeni ev alan, adresini çeşitli sebeplerle değiştirecek olan kişiler işin bireysel, iş yerinin başka bir alana nakledecek yada yeni iş yeri açacak olan müşterileri için de kurumsal anlamda taşıma hizmetleri sunan ve bu alanda sektörünün en iddialı ve köklü isimlerinden birisi olan şirketimiz İstanbulu’un diğer semtlerinde olduğu gibi Şirinevler Evdeneve Nakliyat ve Şirinevler Kurumsal Taşımacılık alanında da lider ve söz sahibidir.

Taşınacak eşyanın türü, yapısı, alanın büyüklüğü ve kapasitesi her ne olursa olsun güçlü yapısı ile zorlanmadan yalnız şehir içinde değil ülkemizin her noktasına transfer etme yeteneği ve yeterliliğine sahip olan firmamız gerek donanımlı araç filosu, gerek uzman kadrosu gerekse kullandığı yeni nesil yöntemlerle alanının en iddialı hizmetlerine imzasını atmaktadır.

Yalnız eşya taşımak değil ondan önceki süreçte yapılması gereken ne varsa onları da sizin adınıza yapan ve zahmetsiz bir nakliyat süreci sağlayan kuruluşumuz ambalajlama da dahil olmak üzere gerçekleştirdiği tüm hizmetleri sigorta güvencesi altında zarar tazmin garantisi altında sağlar. Gelisen teknolojiyi yakindan takip ederek, hizmet potansiyelini sürekli güncel ve faal tutan sirketimiz, müsterilerine her zaman en teknolojik, en zahmetsiz ve en kaliteli sirinevler nakliye hizmetleri verebilmek için çalismaktadir.Sirinevler Nakliyat Firmalari arasinda profesyonel firma kimligiyle yer alan ve her sektörden müsterilerinin ihtiyaçlarini karsilamaya hazirlikli ve donanimli olan sirketimiz, sehirlerarasi, ofis, magaza, fabrika ve okul tasimaciligi hizmetleriyle de basarisini kanitlamis ve güven kazanmis bir kurulustur. Çalisma takvimini anlasmanin saglanmasi, eksper incelemesi, gerekli eleman ve araç desteklerinin temini, tasima günü bütün esyalarin demontaji ve ambalajlanmasi, araca yüklenmesi, tasinmasi, yeni alana esyalarin yerlestirilip montajlarinin yapilmasi ile olusturmaktadir. Insan gücünün yetersiz kaldigi tasimaciliklar için bünyesinde bulunan lifli araç destekleri ile kizakli tasima servislerini de kullanan firmamiz, böylelikle çelik kasa, banka ve piyano transportlarini da kolaylikla gerçeklestirmis olmaktadir. Kaliteli hizmeti ekonomik ev tasima fiyati sirinevler anlayisi ile bir araya getirerek, her bütçeye hitap eden hizmetleri olusturan kurulusumuz, çalismalarini müsteri memnuniyeti odakli olarak yönlendirmekte ve gerçeklestirmektedir.